Djougou.kgmElektrische isolatie-transformator-voedinghoge waarde

  • vrijgavetijd:2022-09-17 17:32:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:624
  • Korte omschrijving:

    Djougou.kgm, let op de volgende zaken:Djougou.kgmHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?Bij de bemonstering van ee

Artikel inhoud
let op de volgende zaken:

Djougou.kgmHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat)

Fabrikant van transformatoren

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

San Joaquin.kgmDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Djougou.kgmElektrische isolatie-transformator-voedinghoge waarde



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y,Djougou.kgmDrie fasetransformatoren 380V tot 208v, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China,Djougou.kgmOlie ondergedompelde hoogspanningstransformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn,Djougou.kgmInstallatie van met olie ondergedompelde transformator, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep wanneer UAB en UAB overlappen, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

investeringVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


Djougou.kgmElektrische isolatie-transformator-voedinghoge waarde



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

InstallatiewerkenFabrikant van transformatoren

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Djougou.kgmExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Geluid bij faseuitval

Benin.Overige productinformatie
  • VSZelfrijdend hefplatformvoertuigToepassing in de markt:

    VSZelfrijdend hefplatformvoertuigToepassing in de markt:

  • WittenHefplatform heffen hydraulische drukOrganisatorische versterkende functies

    WittenHefplatform heffen hydraulische drukOrganisatorische versterkende functies

  • Shiqiqing oude stadDingli elektrische liftWelk bedrijf prijs is beter?

    Shiqiqing oude stadDingli elektrische liftWelk bedrijf prijs is beter?

  • Shiqiqing oude stadElektrische driewieler met hefplatformVerbeterde maalmethode

    Shiqiqing oude stadElektrische driewieler met hefplatformVerbeterde maalmethode

  • Shiqiqing oude stadHefplatform van de autoliftHoe correct te kiezen volgens de categorie

    Shiqiqing oude stadHefplatform van de autoliftHoe correct te kiezen volgens de categorie

  • Shiqiqing oude stadLift van aluminiumlegeringWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    Shiqiqing oude stadLift van aluminiumlegeringWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • Zweikao.SchaarliftInnovatiemodel

    Zweikao.SchaarliftInnovatiemodel

  • Villa YapacaniSubstationele transformatorKwaliteitsverzekering

    Villa YapacaniSubstationele transformatorKwaliteitsverzekering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!