Oroshaza.kgmElektrische boxtransformatorHoe de onstabiele snelheid op te lossen?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 16:43:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:551
  • Korte omschrijving:

    Oroshaza.kgm,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installat

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,Oroshaza.kgmBeeld van droge transformatoren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, die bestand is tegen corrosie en roest die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag meestal van een half jaar tot een jaar;

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern,Oroshaza.kgmIs de droge transformator een boxtransformator,Oroshaza.kgmPrijs van 200KVA-transformator, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Ar Ruseris.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Productieproces en stappen van droge transformator


Oroshaza.kgmElektrische boxtransformatorHoe de onstabiele snelheid op te lossen?



Vallende buitenlandse zaken en piercing

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Interpretatie en observatieVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Oroshaza.kgmOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Benin.Overige productinformatie
  • Sivednica.kgmDraagbare elektrische liftAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de in

    Sivednica.kgmDraagbare elektrische liftAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de in

  • Sivednica.kgmKantelbaar hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

    Sivednica.kgmKantelbaar hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

  • Sivednica.kgmLiftplatformliftDe markt benutten

    Sivednica.kgmLiftplatformliftDe markt benutten

  • Sivednica.kgmLift van aluminiumlegeringWat is het toepassingsprincipe van?

    Sivednica.kgmLift van aluminiumlegeringWat is het toepassingsprincipe van?

  • Jinzhou.28 meter liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Jinzhou.28 meter liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Badou.Prijs van scb11 serie droge transformatorHet toepassingsgebied:

    Badou.Prijs van scb11 serie droge transformatorHet toepassingsgebied:

  • MontpellierKleine 12 meter mobiele liftHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    MontpellierKleine 12 meter mobiele liftHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • MontpellierDraaiende hefplatformtruckWat zijn de voordelen in de industrie?

    MontpellierDraaiende hefplatformtruckWat zijn de voordelen in de industrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!