NamenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompVersnel de aanpassing van de industrie

  • vrijgavetijd:2023-04-26 09:58:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:573
  • Korte omschrijving:

    Namen,   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operatio

Artikel inhoud

   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de

Na meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatoren

Namen   De afvoerzijde van de pomp moet voorzien zijn van een klep (

   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

Kandhkot.   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.

   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren

   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.


NamenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompVersnel de aanpassing van de industrie



   Als er een standby pomp is, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

Klik om te bekijken   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!

   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat kan de pomp alleen repa

   Sommige beschermingss zijn buiten het bereik van handmatige bediening.

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.


NamenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompVersnel de aanpassing van de industrie



E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.

Uitvoerende norm   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp,NamenCentrifugale mestpomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

   Om aan de gebruiksvereisten van drijfmestpompen in verschillende industriële gebieden en arbeidsomstandigheden te voldoen,NamenDompelpomp kan afvalwater pompen, hebben we voortdurend onderzoek, ontwikkeling en verbetering uitgevoerd, zodat we verschillende reeksen hebben, elke reeks een verscheidenheid van specificaties en modellen heeft, en verschillende reeksen producten hebben verschillende prestaties en s. Lees er hieronder meer over

   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

Namen   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.

Benin.Overige productinformatie
  • Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

    Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

  • Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

    Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

  • Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

    Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

  • Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

    Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

  • Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

    Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

  • Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

    Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

  • DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

    DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!